Szolgáltatás
Fertőtlenítés:
- Fekvő- és járóbeteg- ellátó egységekben
- Állattartó telepek
- Élelmiszer előállító, élelmiszer láncban szereplő egységek
- Árvízi
- Lábbelik
- Gépjárművek
- Hulladéktárolók, szemétleöntők és szellőzőrendszerek

Kártevőmentesítés:
- Rovarirtás
- Permetezés
- Aeroszol/ Ködképzés
- Porozás
- Füstképzés
- Párologtatás
- Mérgezett csalétek alkalmazása
- Szúnyogtenyésző helyek kezelése
- Rovarnövekedést szabályozó vegyületek
- Rovarfogók alkalmazása
- Ragasztó hatású készítmények
- Rovarriasztó szerek
- Hálózás
- Légi csípőszúnyog –irtás szervezése- módszertana
- Rejtett életmódú és a repülő rovarok ártalmának megelőzése
- Rágcsálóirtás
- Vegyi módszerek
- Fizikai-mechanikai módszerek
- Egyéb eljárások

Növényvédelem:
Egyéb szolgáltatások:
- HACCP tervkészítés és tanácsadás
- HACCP igazolási eljárás
- Technológiai és higiéniai tervezés
- Szakmai konzultáció
- Higiéniai szemlék vezetése
- Üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézés
- Jogszabály figyelés
- Felkészítés szabványos irányítási rendszerek kiépítésére, tanúsítás megszerzésére
- Szervezet és működésfejlesztési szaktanácsadás
- Működő irányítási rendszerek támogatása
- Tanácsadói szolgáltatások
- Oktatás. ( közegészségügyi élelmiszerhigiéniai minimumtanfolyam )
- Gyártmánylap és anyaghányad nyilvántartás készítés
- Kapcsolattartás az élelmiszer ellenőrző szakhatóságokkal
- Foglalkozás- egészségügyi szakellátás ( helyszínen )
- Munkahelyi kockázatelemzés
- munkavédelmi oktatás
- tűzvédelmi dokumentációk szabályzatok
- tűzvédelmi oktatás

Szakterületeink:
- ISO 9001:2000, Minőségirányítási Rendszer
- ISO 22001, Élelmiszerbiztonsági irányítási Rendszer
- ISO 14001, Környezetközpontú Irányítási Rendszer
- HACCP, Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok
- MEBIR, Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer
- Kockázatbecslés
- Tűzvédelem